Travel Kemijärvi

Travel Kemijärvi järjestää räätälöityjä kulttuuri-, tutustumis- ja virkistysmatkoja Suomeen kohdistuvien matkojen lisäksi ulkomaille. Järjestämme päiväretkiä myös Itä-Lapin alueella sekä erikoispaketteja alueellamme ja ympäristökunnissa oleviin konsertteihin, tapahtumiin tai erikoiseen käyntikohteisiin.

Ryhmämatkat Kemijärveltä ja muualta Lapista

Matkoillamme käytämme paikallisten bussiyhtiöiden linja-autoja sekä junayhteyksien suomia mahdollisuuksia. Lentoliput varataan ryhmille ennakkoon ryhmän kohdemaan toiveen mukaan. Matkoilla on yleensä matkanjohtaja. Puhelimen ja sähköpostin lisäksi matkoja voi varata henkilökohtaisesti toimistossamme.

Päiväretket Itä-Lappiin

Retkillä tutustutaan Kemijärven, Pelkosenniemen, Sallan ja Savukosken käyntikohteisiin paikallisen oppaan johdolla. Kohteita ovat mm. sotahistoriakohteet, museot, erikoisliikkeet, tilakäynnit, kylätalot ja yksityisessä omistuksessa olevat kohteet. 

Erikoispaketit

Tehdään alueellamme olevaan konserttiin, tapahtumaan tai erikoiseen käyntikohteeseen. Näiden lisäksi suunnittellemme Kemijärven tai ympäristökuntien alueella tapahtuvan kokous-, ja kannustematkan, perhettä tai jotain muuta erityisryhmää koskevan tilaisuuden. Teemme myös muualla Suomessa olevaan tapahtumaan matkapaketin sisältäen majoituksen, kuljetuksen ja liput.

8:n vuodenajan vaihtuvat näyttelyt

Lapin luonnossa on 8 erilaista vuodenaikaa; sen näkee maasta, puista, eläimistä, varjoista, sen tunnet iholla, sen tunnet tuoksuna, sen kuulet kaikuna järven yllä. Käen kukunta, kuovin kujerrus, joutsenen siipien suhina, kurkien lento kertoo onko kevätkesä, kesä vai syyskesä. Keskikesän keskiyöllä aurinko häikäisee silmäsi, kun kuljet kohti pohjoista vaaranrinnettä pitkin. Syystuuli syksyn tuo, kelta-punaisten haavan lehtien sinfoninen sointu kertoo lähestyvästä talvesta, sininen hetki, revontulten liekki, kengän pohjassa narskuva lumi kertoo eletäänkö syystalvea vai talvea. Auringon vaaleankeltainen väri tummuu päivällä punaiseksi kun mennään kohti kevättalvea. Maalis-huhtikuun hanki on kevättä kauneimmillaan, vielä rauhaisaa ennen kasvun alkua. Kaikilla retkillä on mahdollisuus nähdä eri vuodenajan kauniita luonnon näytelmiä.

Taivaat Tulet

Kemijärven kaupunki on tullut suomalaisille tutuksi Taivaan Tulet tv-draaman kautta. Kuvauspaikoille tehdään kiertoajeluita ja kerrotaan tv-sarjan kohtauksista ja juonen käänteistä. Kiertoajelulla kerrotaan myös Kemijärven historiasta ja nykypäivästä. Kuvauspaikkoja nähdään myös Päiväretkillä Itä-Lapin alueelle.

Yrittäjä

Yrittäjä, matkailutuotteiden palvelumuotoilija Päivi Kostamo

Tarinankertoja Lapin Yliopistosta v. 2010

Iterenomi Porvoon Matkailuopistosta v. 1990

Aikaisempi työkokemus:

Markkinointisihteerinä ja tuotekehittäjänä Savonlinnassa, Saariselällä ja Vuotsossa.

Oppaana Lontoossa, Turkissa, Maarianhaminassa ja Kemijärvellä.

Matkanjohtajana Pariisiin, Amsterdamiin ja Edinburghiin.

Tervetuloa matkoille mukaan!