MATKA HIIPINÄN HIIHTOKESKUKSEEN, KIROVSKIIN KEVÄÄLLÄ 2018

(Tarjolla 4 lähtöä: 17.-21.2.,24.-28.2., 3.-7.3. ja 21.-25.4.)

Tervetuloa ensimmäisten joukossa nauttimaan naapurimme loistavista Big Woodin rinteistä.
Big Wood sijaitsee Kirovskissa, Kemijärveltä 385 km koilliseen Kuolan niemimaalla, Venäjällä. Korkeusero, puuttomuus, lumisuus, edullisuus, erikoisuus, hyvät uudet puitteet ja kauden pituus pitkälle toukokuulle takaavat uudenlaisen lasketteluelämyksen. Yhdeksällä kapula-, tuoli- ja gondolihissillä pääset rinteiden päälle, josta voi lasketella kahden puolen tunturia. Yksi hissi vie 1047 metrin korkeuteen ja sitten voi lasketella 2300 metrin matkan alas. Alueella on 40 km lasketeltavia FIS-luokiteltuja ja eurooppalaisten standardien mukaisia vaikeusasteeltaan eritasoisia rinteitä. Alue on moderni ja suosittu laskettelukeskus jonne myös kansainväliset matkailijat pian löytävät.

Hiipinätunturi church.jpg Hiipin+ñn hissi.jpeg

Lähtö lauantaina

Klo 9.15 Kemijärven rautatieasemalta (juna saapuu klo 9.00) Möllärin Linjat Oy:n tilausbussilla. Mukana    on matkanjohtaja Pasi Vierelä. Sallan raja-aseman kautta mennään Venäjälle.
Klo 17.00 Saavutaan Hotelli Severnayaan, jonka aula ilahduttaa avaruudella ja siisteydellä.

Sisäänkirjautuminen ja tutustuminen ympäristöön voi alkaa J

Sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina:

Kattavan aamiaisen jälkeen voi vapaasti omaan tahtiin lähteä nauttimaan Big Woodin rinteistä. Hotellin edestä lähtee skibussi, joka vie laskijat vain 2 km:n päässä sijaitsevalle Big Wood-keskuksen kaupungin puoleiselle gondolihissille. Laskettelukeskuksessa toimii Big Wood –mobiilipalvelu Android-, iOS ja Windows älypuhelimille. Palvelun avulla voit jonottamatta muutamalla puhelimen klikkauksella täydentää omaa ski-passia, tilata oppaan palveluita tai tutustua lomakeskuksen 3D-karttaan. Saat tietoosi myös säätilan ja rinteiden kunnon reaaliajassa. Mikäli sinulla ei ole omia välineitä mukana, Big Woodin vuokraamossa on ajanmukaiset ja hyvät välineet vuorattavana. Lounaaksi voit valita Big Woodin kahviloista kunnon lounaan tai hampurilaisia ja muuta pikku purtavaa juomien kera. Hiihtopäivän jälkeen voit tuoda lasketteluvälineet ja -asut hotellin säilytys- ja kuivaushuoneeseen. Päivälliseksi voit valita hotellin viihtyisän ravintolan listalta perinteisiä venäläisiä tai kansainvälisiä annoksia. Naapurissa olevasta venäläis-itämaisesta ravintolasta saat hyvät saslik-annokset.        Keila- ja karaokebaarin ruokalistalla on tarjolla salaatteja, pizzoja ja pasta-annoksia. Menuiden annokset          enimmillään 5-10 euron välillä, hissilippujen hinnat noin 20 euroa/päivä.

Lisätietoa laskettelukeskuksesta ja hotellista www.bigwood.ru jossa on englanninkieliset sivut

Lisäohjelmaa: 

Keskuksen alueella on harjoittelurinne pienille laskettelijoille. Sisätiloissa on lastenhoitohuone sekä lasten leikkihuone, jossa lasten leikeistä pitää huolta asianosaavat hoitoalan ammattilaiset. Hotelli voi järjestää hyvinvointihoitoja Tirvaksen kylpylään. Hoitoja voi kysyä vastaanotosta. Ratsastuksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä www.koni-kirovsk.ru. He puhuvat venäjää, mutta hotellin englanninkielinen henkilö voi auttaa varauksen teossa.

Maksuvälineet:

Visa ja MasterCard kortit käyvät maksuvälineenä; niiden pitää olla toiminnassa koko maailmassa, ei pelkästään Euroopassa. Severnaya-hotellin aulassa on ottomaatti, josta voit nostaa venäjän ruplia.

Paluu keskiviikkona:

Klo 9.00 Lähtö Hotelli Servernayasta, Kantalahdessa lounas ja mahdollisuus tehdä ostoksia
Klo 18.00 Saavutaan Kemijärvelle, (juna lähtee klo 19.45)

Hinta:

500 €/hlö, kun lähtijöitä on 30 lähtijää.

550 €/hlö,kun lähtijöitä on 20 lähtijää

650 €/hlö, kun lähtijöitä on 14 lähtijää

Hinta sisältää:

Bussikuljetuksen, 4 yön majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen, viisumin, matkanjohtaja mukana matkalla. Mikäli itsellä on viisumi, hinnasta hyvitetään 85 euroa.

Jokaisesta maksetusta matkasta lahjoitetaan 10 € kemijärveläisen paralaskijan Antti Vierelän kisamatkarahastoon kohti paralympialaisia.

 

Oikeudet muutoksin pidätetään.

Hinta tarkistetaan kuluttajaviranomaisten vaatimusten mukaan 6 viikkoa ennen matkan alkua.

Hinnat edellyttävät minimilähtijämäärää. Sitovat ilmoittautumiset 30.9.2017 mennessä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä Fintravel Kemijärvi 2751/14/MjMv

Kuljetukset yhteistyössä kemijärveläisen Möllärin Linjat Oy:n kanssa.